Persones fent propostes

Taller d'avaluació i elaboració de propostes

Dissabte, 28 d'octubre

Els membres del Grup Motor han treballat en grups per identificar problemàtiques, mancances i necessitats del poble, a partir de les quals han reflexionat i elaborat propostes que s’han incorporat a la “bossa” de propostes ciutadanes.

Presentació de propostes

Del 20 d’octubre al dia 12 de novembre els ciutadans de Montgat han presentat les seves propostes, tant de forma electrònica com en paper.

Els dies 4, 5, 11 i 12 de novembre s’han instal·lat en indrets concorreguts del poble punts informatius on els ciutadans han pogut ampliar la informació sobre el procés participatiu i presentar les seves propostes.

Priorització i selecció de les propostes

13 de gener

Acabat el termini per presentar propostes els serveis tècnics municipals han verificat que complien els requisits establerts i que el seu cost no supera el límit pressupostari. Una vegada catalogades les propostes els membres del grup motor les han valorat i prioritzat, seleccionant les propostes que es presentaran a votació de la ciutadania.

Clicar aquí per consultar el resultat de la jornada participativa.

Presentació de la fase de votació i de les propostes candidates

26 de març

En audiència pública s’han presentat les propostes que han arribat a la fase final de votació per la ciutadania. Durant la presentació, membres del grup motor, han valorat la seva experiència i han explicat els criteris que s’han tingut en compte a l’hora de prioritzar les propostes.

També s’ha presentat la plataforma de vot electrònic mitjançant la qual podran votar totes les persones empadronades a Montgat de 16 anys o més. Les votacions es poden fer a partir del dia 27 de març i fins el 15 d’abril. Les persones que ho prefereixin podran votar presencialment mitjançant les urnes ubicades a la Biblioteca Tirant lo Blanc i al Centre Cívic Mallorquines.

Votació ciutadana

del 27 de març i fins el 15 d'abril

Finalitzat el termini de votació, han votat 672 persones, que representen un 6.89% del cens total.

Consultar els resultats de la votació i les propostes guanyadores en aquest enllaç