Diàlegs per un nou Reglament de Participació Ciutadana

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’ha estat treballant en la redacció de les bases del que ha de ser el nou Reglament de Participació Ciutadana de Montgat.

El passat divendres es van presentar les bases del nou reglament al grup de treball de Participació Ciutadana i, a més de deliberar sobre el contingut del document, es va parlar sobre com obrir el document al conjunt d’entitats del poble per  a que poguessin fer les seves aportacions.

Aquest espai virtual, conjuntament amb les reunions del grup de treball de Participació Ciutadana, és l’instrument mitjançant el qual s’aniran presentant diferents apartats de l’articulat del Reglament amb l’objectiu de recollir les aportacions de totes les persones que vulguin col·laborar.

Us convidem doncs, tant a que aporteu les vostres opinions, com a incorporar-vos al grup de treball de Participació Ciutadana. Per fer-ho noves heu d’enviar un correu electrònic a consulta.montgat@gmail.com.

Regidoria de Participació Ciutadana